Restaurant & bar Quarz in Muiderberg

Chefkok Nicky

De kookstijl van Nicky is vernieuwend en speels, vanuit een klassieke basis. Zijn gerechten zijn fris en verteerbaar en hij werkt graag met minder voor de hand liggende ingrediënten, waardoor hij telkens weer verrast.

Zoals Nicky verrast met vernieuwende gerechten, zo verrast Michèle met haar wijnen. Op de wijnkaart staan ruim 100 wijnen, waarvan een deel open wijnen, met een focus op Spanje. Michèle heeft door haar vele bezoeken aan Mallorca een voorliefde voor Spaanse wijnen ontwikkeld en laat haar gasten daarvan meegenieten.

DINER

Allergenen

Onze gerechten kunnen allergene ingredièˆnten bevatten. Bent u allergisch, heeft u een dieet of wilt u iets aanpassen, zegt u het ons of vraag naar onze allergenenkaart.

APERO BITES

PATA NEGRA Jamon Iberico Bellota, de allerbeste kwaliteit échte pata negra! 15
FINES DE CLAIRES NR. 3 naturel met Cabernet Sauvignon azijn, citroensap, sjalot en zwarte peper. 3,25

A LA CARTE

GEMARINEERDE ZALMFOREL crème van venkel, zalmforelkuit, sinaasappel en schuim van stokvis 16

TARTAAR VAN RUND met Amsterdams zuur en een crème van oude kaas, mayonaise van bieslook en gepofte quinoa 16

GEBRADEN MAISKIP met structuren van mais, doyenne du comice peer, jasmijn thee en olie van de barbecue. 17

GEROOSTERDE DORADE gemarineerde witte bonen, paprika, gebrande ui, karamel van Sherry en olie van maggiplant. 26

LAMSSCHOUDER met crème van rijst, sojaboontjes, gebrande paksoi, wortel, gefermenteerde knoflook en saus van groene curry. 27

FRAMBOOS structuren met mousse van witte chocolade, sap van tonic en vlierbloesem, kokos en sorbet van framboos. 14

KAAS selectie van nationale en internationale kazen, geserveerd met garnituren. 15

MENU’S
Met onze aantrekkelijk geprijsde menu’s ervaart u echt de Quarz experience!

3-GANGEN tartaar van rund, geroosterde dorade, framboos. 42
4-GANGEN tartaar van rund, gemarineerde zalmforel, lamsschouder, framboos. 53
5-GANGEN tartaar van rund, gemarineerde zalmforel, gebraden maïskip, lamsschouder, framboos. 64
6-GANGEN tartaar van rund, gemarineerde zalmforel, gebraden maïskip, geroosterde dorade, lamsschouder, framboos. 75

LUNCH een licht 2-gangen menu samengesteld door de chef en alleen tijdens de lunch te bestellen. 29
Menu of a la carte wordt enkel geserveerd voor het volledige gezelschap.
Bent u bij ons te gast met een gezelschap van 6 personen of meer, dan vragen wij u te kiezen voor een van onze menu’s.

NAZOMER AANBIEDING
Tot 1 oktober kunt u voor een vriendelijke prijs lekker nazomeren bij Quarz!

3-GANGEN NAZOMER VERASSINGSMENU 32,50
4-GANGEN NAZOMER VERASSINGSMENU 42,50
Indien u een allergie en/of dieetwens heeft, laat het ons weten.