Events

Bij QUARZ houden we wel van een feestje. Op onze bovenverdieping beschikken we over een ruime, lichte en stijlvolle ruimte voor besloten aangelegenheden. In onze UPPERROOM beschikken we over een bar (met tapfunctie!), toiletten en aparte muziekinstallatie. Je kunt hier bijvoorbeeld terecht voor private dining, vergaderingen (in combinatie met lunch, diner of borrel), feesten, borrels, bedrijfsdiners, presentaties en walking dinners.

QUARZ is ook trouwlocatie! Je kunt bij QUARZ op locatie trouwen mét ambtenaar, helemaal op de manier zoals jij wenst. We helpen je graag om er een onvergetelijke dag van te maken!

Wij houden ervan om het onze gasten naar de zin te maken, wij maken dan ook graag een event op maat. Denk aan mogelijkheden als een SEAFOOD EXPERIENCE, G&T TASTINGS, WALKING DINNER MET DJ, WINTERSE BRUILOFT MET OPENHAARD..

Maak je je zorgen om je gasten? Wij zijn makkelijk bereikbaar, centraal gelegen in Nederland, je kunt bij ons vrij parkeren voor de deur en er bevindt zich een hotel op loopafstand.