Restaurant & bar Quarz in Muiderberg

Bar menu

Neem plaats in een lekkere fauteuil met uitzicht op onze wijnkamer, of ga gezellig op de comfortabele bank loungen met wat vrienden. In onze BAR geniet je in een ontspannen, warme sfeer van de lekkerste dranken en bites. Op onze drankenkaart vind je verantwoorde frisdranken, verrassende cocktails en de mooiste dranken. Met een keuze uit meer dan 100 dranken, is er voor elke liefhebber wat te kiezen.

Michèle Quarz is naast sommelier met een grote wijnkennis, ook gespecialiseerd in Gin en kan u hier alles over vertellen. In de BAR schenken we meer dan 16 exclusieve premium gins, die helemaal op uw wensen gecombineerd kunnen worden met een deskundig advies. De BAR is dinsdag tot en met zaterdag (in de winterperiode s'zondags gesloten) vanaf 12 uur geopend.

BARBITES
Op elk moment van de dag te bestellen in de bar of op het terras tot 22.00 uur.



OESTERS met citroensap, sjalot
en rode wijn azijn p.st.

PATA NEGRA
Paleta Ibérica de Bellota, oftewel schouderham afkomstig van de voorpoten van het Iberisch varken. Bellota geeft aan dat het Iberisch varken zichzelf heeft gevoed met eikeltjes. Rijping van deze ham is 30 maanden en word op natuurlijke wijze gedroogd. Afkomstig uit Los Pedroches in de provincie Córdoba, in Andalusië.

CHARCUTERIE
van verschillende soorten
Spaanse worst als chorizo iberico, 
cecina babilla en salchichón de bellota.

BITTERBALLEN
met Gooische Mosterd

PIMIENTOS PADRÓN
pepertjes 
met zeezout

KAASPLANKJE
van verschillende soorten Spaanse kaas als manchego, cabrales 
en queso de cabra

ASSORTIMENT OLIJVEN
mét pit
Campo Real, Arbequina en Manzanilla

VERSE FRIET
met 
Gooische Truffelmayonaise

VISJES
krokant gefrituurde visjes met
limoendip

LOEMPIA’S
van geitenkaas met 
compote van sinaasappels uit Valencia

BARRA GALLEGA BROOD
met saffraan alioli

KROKANTE KIPPENDIJEN
met chillisaus

LUNCH

Lunchgerechten in de bar of op het terras tot 17.00 uur




CEASAR SALAD
met gegrilde kip, bacon, knoflook croutons, ansjovis en ceasar dressing. 
Geserveerd met brood



SALADE
met honing gegratineerde geitenkaas, walnoot en appel.
 Geserveerd met brood

.

TOSTI
van zuurdesembrood met Vinkethalerkaas, Baambrugsbigham en homemade ketchup.



EGG BENEDICT
gepocheerd ei met Hollandaise saus, briochebrood en bacon.



STEAK TARTARE
met een eitje, tabasco, kappertjes, ui, peterselie en worchestersauce.
 Geserveerd met friet 
.


CLUB SANDWICH
met zalm, rode ui, kappertjes, creme fraiche, veldsla en ei.
 Geserveerd met chips

.

LINDENHOFF BURGER
van Gasconne rundvlees met kaas, gegrilde paprika, ui, BBQ salsa, tomaat, augurk en sla.
 Geserveerd met friet

.

ZOET

APFELSTRUDEL
met vanillesaus en slagroom

ROCKSLIDE BROWNIE
met karamel

CHEESECAKE

TAARTJE
Huisgemaakt, iedere keer weer anders